Προπτυχιακές Σπουδές

ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΕΜΒΟΛΙΜΩΝ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΩΝ ΠΕΡΙΟΔΩΝ ΤΩΝ ΕΠΙ ΠΤΥΧΙΩ ΦΟΙΤΗΤΩΝ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ

 

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

για την κατάργηση των εμβόλιμων εξεταστικών περιόδων των επί πτυχίω φοιτητών του Τμήματος

 

Οι φοιτητές και οι φοιτήτριες του Τμήματος Πολιτικής Επιστήμης και Ιστορίας παρακαλούμε να λάβουν υπ’ όψη τους, για τον σχεδιασμό των μαθημάτων στα οποία θέλουν να εξετασθούν, την απόφαση της Συνέλευσης του Τμήματος, της 10ης Μαΐου 2017.

Ειδικότερα, η Συνέλευση στηριζόμενη στις διατάξεις του άρθρου 31 του Ν.4452/2017, σχετικά με την διενέργεια ή όχι εμβόλιμων εξεταστικών περιόδων, αποφάσισε ομοφώνως ότι από τον Ιούνιο 2016-17 και σε όλες τις επόμενες εξεταστικές περιόδους δεν θα πραγματοποιούνται εμβόλιμες εξεταστικές περίοδοι για τους επί πτυχίω φοιτητές.

Η απόφαση αυτή ελήφθη προκειμένου να διευκολύνεται η διεξαγωγή των εξετάσεων των εξαμήνων με μεγαλύτερη άνεση χρόνου, δεδομένης και της ελάχιστης έως μηδενικής συμμετοχής στις εμβόλιμες εξετάσεις των επί πτυχίω φοιτητών. Οι εμβόλιμες εξεταστικές περίοδοι ίσχυσαν επί τρία χρόνια, εξαιτίας της τότε ισχύουσας πρόβλεψης για την διαγραφή των φοιτητών μετά από έξι χρόνια φοίτησης. Η κατάργηση της σχετικής διάταξης οδηγεί και στην αντίστοιχη κατάργηση των εμβόλιμων εξεταστικών περιόδων.

Οι φοιτητές θα εξετάζονται κατά την εξεταστική περίοδο του χειμερινού εξαμήνου στα χειμερινά μαθήματα, κατά την εξεταστική περίοδο εαρινού εξαμήνου στα εαρινά μαθήματα, και στην επαναληπτική εξεταστική περίοδο Σεπτεμβρίου στα μαθήματα και των δύο εξαμήνων.

 

panteion KPE banner

radio banner

panteion KENI banner

panteion ESP banner

erasmus banner

panteion ELKE banner

diaugeia

Επικοινωνία

+30 210 9201386,  +30 210 9201043

 Η Γραμματεία δέχεται κάθε ΤΡΙΤΗ

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
ώρα 10.00' – 13.00'   Λεωφ. Συγγρού 136, 176 71 Καλλιθέα