Κανονισμός Μεταδιδακτορικής Έρευνας

 

 

Άρθρο 1

Σκοπός μεταδιδακτορικής έρευνας

Η μεταδιδακτορική έρευνα αποβλέπει στη δημιουργία υψηλής ποιότητας επιστημονικής έρευνας και στην ενίσχυση επιστημόνων ικανών να συμβάλλουν στην πρόοδο της επιστήμης και της έρευνας. Ειδικότερα στοχεύει στην εξειδίκευση νέων επιστημόνων στα γνωστικά πεδία του Τμήματος (Πολιτική Επιστήμη, Νεότερη Πολιτική Ιστορία, Πολιτική Φιλοσοφία) και στην ενίσχυση πρωτίστως του ερευνητικού έργου και της ακαδημαϊκής φυσιογνωμίας του Τμήματος.

.

 

Άρθρο 2

Διάρκεια και επίβλεψη της μεταδιδακτορικής έρευνας

Η μεταδιδακτορική έρευνα διεξάγεται υπό την επίβλεψη υπηρετούντος μέλους ΔΕΠ του Τμήματος, που εντάσσεται σε μία από τις τρεις ανώτερες βαθμίδες, και διαρκεί για χρονικό διάστημα από έξι μήνες έως τρία έτη. Οι Επιβλέποντες που αφυπηρετούν παραμένουν Επιβλέποντες έως την ολοκλήρωση της μεταδιδακτορικής έρευνας.

.

 

Άρθρο 3

Κατηγορίες Μεταδιδακτόρων Ερευνητών

Οι ΜΕ εντάσσονται σε τρεις κατηγορίες:

Α. Μέλη ΔΕΠ αλλοδαπών πανεπιστημίων που εκπονούν μεταδιδακτορική έρευνα με υποτροφία από ελληνικό ή αλλοδαπό φορέα.

Β. Διδάκτορες που επιλέγονται για να συμμετάσχουν σε χρηματοδοτούμενο ερευνητικό έργο, το οποίο συντονίζεται από μέλος ΔΕΠ του Τμήματος.

Γ. Διδάκτορες που αιτούνται τη διεξαγωγή ατομικής έρευνας.

Ως προς την τρίτη κατηγορία (υπό γ.) των Μεταδιδακτόρων Ερευνητών, προβλέπεται ότι κάθε μέλος ΔΕΠ μπορεί να επιβλέπει ταυτοχρόνως μέχρι δύο ΜΕ.

.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

 

 

 

panteion KPE banner

radio banner

panteion KENI banner

panteion ESP banner

erasmus banner

panteion ELKE banner

diaugeia

Επικοινωνία

+30 210 9201386,  +30 210 9201043

 Η Γραμματεία δέχεται κάθε ΤΡΙΤΗ

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
ώρα 10.00' – 13.00'   Λεωφ. Συγγρού 136, 176 71 Καλλιθέα