Προπτυχιακές Σπουδές

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΓΙΑ ΑΝΑΚΗΡΥΞΗ ΠΤΥΧΙΟΥΧΩΝ

 

 

 koukouvagia

ΠΑΝΤΕΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ & ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ EΠΙΣΤΗΜΩΝ

ΣΧΟΛΗ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ

ΤΜΗΜΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ & ΙΣΤΟΡΙΑΣ

 

Αθήνα, 22-07-2022

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΑΝΑΚΗΡΥΞΗΣ ΠΤΥΧΙΟΥΧΩΝ

Οι φοιτητές/τριες του Τμήματος, που ολοκλήρωσαν τις προϋποθέσεις για τη λήψη πτυχίου κατά την εξεταστική περίοδο Ιουνίου 2022 (τελευταία ημερομηνία εξέτασης μαθήματος ή αναγνώριση ξένης γλώσσας έως 09/07/2022) μπορούν να υποβάλουν σχετική αίτηση στη Γραμματεία του Τμήματος έως 26/08/2022 μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στην ηλεκτρονική δ/νση του Τμήματος:

 Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Τα απαραίτητα δικαιολογητικά για την αίτηση για την ανακήρυξη πτυχιούχου και την παραλαβή πτυχίου:

  1. Αίτηση πτυχίου συμπληρωμένη και υπογεγραμμένη (πατήστε εδώ)
  2. Ηλεκτρονική σάρωση ("σκανάρισμα") της αστυνομικής ταυτότητας
  3. Βεβαίωση παράδοσης υλικού από τη Βιβλιοθήκη του Παν/μίου (χορηγείται ηλεκτρονικά  πατήστε εδώ)

Όποιος/α οφείλει βιβλία από δανεισμό, θα επικοινωνεί με τη Βιβλιοθήκη για τη διαδικασία επιστροφής τους.

 

Προϋποθέσεις για την υποβολή / αποστολή της αίτησης ανακήρυξης πτυχιούχου με τα παραπάνω δικαιολογητικά, είναι:

  1. Η αναγραφή στη φοιτητική μερίδα της επιτυχούς εξέτασης σε μία Ξένη Γλώσσα. Η διαδικασία για αναγνώριση πτυχίου Ξένης Γλώσσας ή εξέταση στην Ξένη Γλώσσα γίνεται από το Τμ. Ξένων Γλωσσών (Κέντρο Εξυπηρέτησης Φοιτητών, ισόγειο Νέου Κτιρίου τηλ. 210 920-1141kefitmer@panteion.gr).
  2. Η συμπλήρωση των προϋποθέσεων για την λήψη πτυχίου - ανάλογα με το έτος εισαγωγής - όπως αναφέρονται στο Πρόγραμμα Σπουδών 2021-22 που είναι αναρτημένο στην ιστοσελίδα του Τμήματος. Προσοχή στον αριθμό των ECTS για τους εισακτέους από το 2015-16 και μετά.
  3. Σε περίπτωση συμμετοχής στο Πρόγραμμα ERASMUS, να μην υπάρχουν εκκρεμότητες με το Τμήμα Διεθνών Σχέσεων και Ευρωπαϊκής Ένωσης ERASMUS.
  4. Σε περίπτωση συμμετοχής στην Πρακτική Άσκηση, θα πρέπει να έχει ολοκληρωθεί και να εμφανίζεται στη φοιτητική μερίδα η Πρακτική Άσκηση.

             Προσοχή: