Προπτυχιακές Σπουδές

Υπενθύμιση: οδηγίες για την εξ αποστάσεως εκπαίδευση (Open eClass - Skype for Business - Ms Teams) / e-mails υποστήριξης

 

 

 

 

Οδηγίες σύγχρονης και ασύγχρονης τηλεκπαίδευσης (Skype for Business - MS Teams - Open eClass)

 

 Παροχή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (mail) στους προπτυχιακούς φοιτητές

 

 

Emails υποστήριξης χρηστών

Για θέματα που αφορούν αποκλειστικά τη χρήση του Skype for Business (διδάσκοντες και φοιτητές): Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Για θέματα που αφορούν αποκλειστικά τη χρήση του MS TEAMS (διδάσκοντες και φοιτητές): Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Για θέματα που αφορούν τη χρήση του OpenEclass (φοιτητές): Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Υποστήριξη φοιτητολόγιου και κωδικών uregister (διδάσκοντεςκαι φοιτητές) Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Yποστήριξη emails προπτυχιακών φοιτητών Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Συνιστάται να διατυπώνετε το ερώτημά σας με τη μεγαλύτερη δυνατή σαφήνεια, ώστε να είναι ταχύτερος ο εντοπισμός και η λύση του προβλήματος.

Είναι επίσης απαραίτητο να αναφέρετε την ιδιότητά σας στο Πάντειο, κυρίως όταν επικοινωνείτε από μη ιδρυματικό ηλεκτρονικό λογαριασμό.

 

panteion KPE banner

radio banner

panteion KENI banner

panteion ESP banner

erasmus banner

panteion ELKE banner

diaugeia

Επικοινωνία

+30 210 9201386,  +30 210 9201043

 Η Γραμματεία δέχεται κάθε ΤΡΙΤΗ

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
ώρα 10.00' – 13.00'   Λεωφ. Συγγρού 136, 176 71 Καλλιθέα