Προπτυχιακές Σπουδές

Παροχή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (mail) στους προπτυχιακούς φοιτητές

 

 

Παροχή ιδρυματικού ηλεκτρονικού λογ/σμού (e-mail) στους προπτυχιακούς φοιτητές/τριες

Καλούνται οι προτυχιακοί φοιτητές/τριες ΟΛΩΝ των εξαμήνων να προβούν στη διαδικασία ενεργοποίησης του ιδρυματικού ηλεκτρονικού λογ/σμού τους (e-mail).

Η παραπάνω ενέργεια είναι απαραίτητη για την διευκόλυνση της πρόσβασης σε εκπαιδευτικές και διοικητικές υπηρεσίες (όπως ασύγχρονης και σύγχρονης τηλεκπαίδευσης, επικοινωνία με τις Γραμματείες κλπ).

Σημειώνεται πως η υπηρεσία είναι διαθέσιμη για όλους τους προπτυχιακούς φοιτητές/τριες που έχουν ολοκληρώσει την διαδικασία ενεργοποίησης του ηλεκτρονικού λογαριασμού τους (URegister) και μέχρι την αποφοίτηση τους.

Ενεργοποίηση του ηλεκτρονικού λογ/σμου (e-mail)

  1. μεταβείτε στη διεύθυνση https://mail.edu.panteion.gr/
  2. εισάγετε τους κωδικούς uregister

Η ηλεκτρονική διεύθυνση που θα σας αποδοθεί, αποτελείται από την αντικατάσταση των πρώτων έξι ψηφίων του ονόματος του χρήστη στο uregister με τη συντομογραφία κάθε τμήματος* ενώ τα υπόλοιπα έξι ψηφία (διψήφιο έτος εγγραφής, αύξων αριθμός) παραμένουν ως έχουν.

*(Παράδειγμα: το όνομα χρήστη 012511170421 γίνεται phist170421, και η πλήρης email διεύθυνση θα είναι Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.)

Αμέσως μετά την ολοκλήρωση των παραπάνω πρέπει να εισέλθετε στο e-class όπου και θα γίνει αυτόματη ενημέρωση του προφίλ σας.

 

(αναλυτικότερα εδώ)