Χαιρετισμός Προέδρου

Αγαπητές μας φοιτήτριες, Αγαπητοί μας φοιτητές,

Καλωσορίσατε στο Τμήμα Πολιτικής Επιστήμης και Ιστορίας, το μοναδικό στην Ελλάδα που συνδυάζει τη Νεότερη και Σύγχρονη Ιστορία με την Πολιτική Επιστήμη.

Το Τμήμα μας επιδιώκει να σας μυήσει στην κριτική σκέψη και την επιστημονική μεθοδολογία και να σας εφοδιάσει με γνώσεις που θα σας ανοίξουν επαγγελματικές διεξόδους αλλά και θα σας επιτρέψουν να γίνετε ενσυνείδητοι και υπεύθυνοι πολίτες.

Η παραμονή σας στο πανεπιστήμιο θα είναι μια συνολική εμπειρία που θα σας διαμορφώσει για την υπόλοιπη ζωή σας. Γι’ αυτό αξιοποιήστε την κάθε στιγμή, παρακολουθήστε συστηματικά τις πανεπιστημιακές παραδόσεις, επισκεφθείτε την εξαιρετική μας βιβλιοθήκη, μάθετε για τα ερευνητικά μας κέντρα και εργαστήρια, συνεργαστείτε με τους καθηγητές και τις καθηγήτριές σας. Ανακαλύψτε τις δυνατότητες που σας δίνονται για απόκτηση επιπλέον εμπειριών και προσόντων, όπως π.χ. να περάσετε ένα εξάμηνο των σπουδών σας στο εξωτερικό μέσω του προγράμματος Erasmus.

Είμαστε εδώ για να σας προσφέρουμε καθοδήγηση και να σας εμπνεύσουμε την αγάπη για τη μελέτη και την έρευνα της πολιτικής επιστήμης και της νεότερης ιστορίας. Το Πάντειο είναι ένα μικρό πανεπιστήμιο που επιτρέπει την προσωπική επικοινωνία και την οικοδόμηση της ιδιαίτερης σχέσης ανάμεσα σε διδάσκοντες και φοιτητές∙ από αυτή την άποψη θα πρέπει να θεωρείτε τους εαυτούς σας προνομιούχους.

Σας εύχομαι εκ μέρους όλων όσων εργάζονται στο Τμήμα καλή επιτυχία στις σπουδές σας!

 

Καθηγήτρια Χριστίνα Κουλούρη

Πρόεδρος του Τμήματος Πολιτικής Επιστήμης και Ιστορίας

 

 

panteion KPE banner

panteion KENI banner

panteion ESP banner

erasmus banner

panteion ELKE banner

diaugeia

Επικοινωνία

+30 210 9201386,  +30 210 9201043

 Η Γραμματεία δέχεται κάθε ΤΡΙΤΗ

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
ώρα 10.00' – 13.00'   Λεωφ. Συγγρού 136, 176 71 Καλλιθέα